Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 στο EVER Monaco 2021 με τον Bertrand Piccard

Written by on 9 Μαΐου 2021

Η Hyundai Motor παρουσιάζει το ολοκαίνουργο πλήρως ηλεκτρικό IONIQ 5 στο EVER Monaco 2021. Η εταιρεία συμμετείχε επίσης σε ανοιχτή συζήτηση με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Bertrand Piccard, τον γνωστό Ελβετό εξερευνητή, περιβαλλοντολόγο και πρεσβευτή της μάρκας Hyundai. Το συνέδριο και η έκθεση, που πραγματοποιείται φέτος μεταξύ 5 και 7 Μαΐου στο Espace Fontvieille στο Μονακό, παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογίες ανανεώσιμης ενέργειας με έμφαση στη σχεδίαση αυτοκινήτων.

 

Αποτελώντας διεθνές σημείο συνάντησης για σημαντικούς παίκτες φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Hyundai συμμετέχει στο 16ο EVER Monaco ως ηγέτης της καθαρής κινητικότητας. Κατά τη διάρκεια του EVER Monaco, η Hyundai παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό CUV μεσαίου μεγέθους IONIQ 5. Η έκθεση στοχεύει να αναδείξει το γεγονός ότι το IONIQ 5 είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο, καθώς προσφέρει στους πελάτες νέα προοπτική στην καθημερινότητα επισημαίνοντας τα οικολογικά χαρακτηριστικά του, όπως η έλλειψη κινητήρα καύσης, η οροφή ηλιακού πάνελ και τα φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα υλικά του εσωτερικού του.

 

Ο κ. Bertrand Piccard, πρεσβευτής της μάρκας Hyundai συμμετέχει στο EVER Monaco 2021 ως προσκεκλημένος ομιλητής, σημειώνοντας το πρωτοποριακό πνεύμα και τη δέσμευση της Hyundai για καθαρή κινητικότητα και ένα καλύτερο μέλλον. Εκτός από τη συζήτηση για το μέλλον της καθαρής κινητικότητας, ο κ. Piccard μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το IONIQ 5 καθώς και τις εντυπώσεις του ως το πρώτο άτομο που οδήγησε το μοντέλο στην Ευρώπη.

 

«Έχω οδηγήσει και έχω δει το μέλλον από πρώτο χέρι και νιώθω έτοιμος για τη μετάβαση στην καθαρή κινητικότητα καθώς η νέα τεχνολογία μπαταριών και υδρογόνου κυψελών καυσίμου είναι ήδη διαθέσιμη» δήλωσε ο κ. Piccard. «Όχι περισσότερες αναθυμιάσεις, όχι περισσότερος θόρυβος, όχι περισσότερη ρύπανση».

 

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 στο EVER Monaco 2021 με τον Bertrand Piccard

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 στο EVER Monaco 2021 με τον Bertrand Piccard

 

 

Μέσω του Solar Impulse Foundation, ο κ. Piccard παρουσίασε περισσότερες από 1.000 λύσεις για την προώθηση της καθαρής και οικονομικής ανάπτυξης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τις προκλήσεις της αειφορίας. Όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης, οι λύσεις κατανέμονται σε διάφορους τομείς :

 

  • Προσιτή και καθαρή ενέργεια : 21,8%
  • Καθαρό πόσιμο νερό και αποχετευτικό σύστημα : 11,6%
  • Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές : 23,6%
  • Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή : 20,4%
  • Βιώσιμες πόλεις και τοπικές κοινωνίες : 22,7%

 

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι οι πιο δραστήριες σε αυτήν την πρωτοβουλία, αντιπροσωπεύοντας το 85,4% της συνολικής συμμετοχής. Καθώς το Solar Impulse Foundation συνεχίζει να εντοπίζει καθαρές, αποδοτικές και κερδοφόρες λύσεις, οι τύποι λύσεων, καθώς και οι εταιρείες που τις εφαρμόζουν, θα διαφοροποιηθούν περισσότερο.

 

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background