Θάνος Παλαιολόγος: Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιάννη Νέζη

Written by on 25 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιάννης Νέζης και να συζητήσουμε την πρόταση μου με τίτλο “Χαλκίδα – Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού” και τις προοπτικές που αυτή έχει στην Ανάπτυξη και Προβολή της πόλης μας.
Η συζήτηση ήταν ουσιαστική, αφού διαπίστωσα ότι η άθληση και ο αθλητικός τουρισμός είναι ζητήματα που απασχολούν την Δημοτική Αρχή και είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες.
Στην διάρκεια της συζήτησης παρουσίασα την πρότασή μου και τις δυνατότητες που αυτή παρέχει, όπως η προβολή της πόλης μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η ευκολότερη πρόσβαση στην χρηματοδότηση (βλ. Erasmus +) , η βελτίωση των εγκαταστάσεων, η βελτίωση της ποιότητας της άθλησης και η αύξηση του αθλητικού τουρισμού, τα οποία, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα “άθληση για όλους” και τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες για τα οφέλη της άσκησης / άθλησης, θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να αθληθουν και να αλλάξουν, προς το καλύτερο, την καθημερινότητά τους.

#Χαλκίδα_Ευρωπαϊκή_Πόλη_Αθλητισμού

Υ. Γ. Ευχαριστώ πολύ τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιάννη Νεζη για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και για το ενδιαφέρον που έδειξε!


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background