Θανάσης Ζεμπίλης: Σε εμάς απομένει να πράξουμε το αυτονόητο καθήκον μας, αλλά κατά το δυνατόν αθόρυβα, με σεμνότητα και το κεφάλι χαμηλά.

Written by on 31 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση έβγαλε πριν λίγο ο Βουλευτής Νομού Ευβοίας της ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης σχετικά με τους άνεργους αυτής της περιόδου καθώς και για την μείωση σε όλους του μισθού στο 50%

Ας μη το παίζουμε και ήρωες….Η περικοπή αποζημιώσεων βουλευτών και αιρετών έχει απλά συμβολικό χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν δικαιολογεί επικοινωνιακά σόου. Ιδιαίτερα, όταν η πανδημία θα επιφέρει εφιαλτική ύφεση, με ακραία φαινόμενα φτώχειας και ανέχειας. Ήδη, χιλιάδες συνάνθρωποί μας έμειναν άνεργοι στους 66 κλάδους της οικονομίας που έβαλαν λουκέτο. Σε άλλους μειώθηκε ο μισθός κατά 50 ο/ο. Σίγουρα το λαϊκό εισόδημα θα πληγεί καίρια και όχι μόνο για δύο μήνες. Σε εμάς απομένει να πράξουμε το αυτονόητο καθήκον μας, αλλά κατά το δυνατόν αθόρυβα, με σεμνότητα και το κεφάλι χαμηλά. Γιατί δεν κάναμε δα και κάποια πράξη αυτοθυσίας. Στις μέρες μας άλλοι είναι οι ήρωες, που χειροκροτάμε από τα μπαλκόνια. Όχι εμείς…….


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background