Σύσκεψη για τα προβλήματα των κατοίκων της συνοικίας της Χαραυγής

Written by on 12 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση για τα προβλήματα των κατοίκων της συνοικίας της Χαραυγής πραγματοποίησε την περασμένη, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Βασικό αίτημα των κατοίκων είναι η αντιμετώπιση των ζητημάτων υγιεινής και ασφάλειας που προκύπτουν καθημερινά λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης στην περιοχή.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα από τους αρμόδιους φορείς και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν η αυθαίρετη δόμηση, οι δυσχερείς υγειονομικές συνθήκες, οι άνομες συνδέσεις υδροδότησης και ηλεκτροδότησης καθώς και τα φαινόμενα παραβατικότητας, μέσω της συνεχούς παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κώστας Αγιασοφίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Αντιδήμαρχοι Έργων και Πολεοδομίας κκ. Βασίλης Γουρνής και Κώστας Ρήγος, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κα. Αναστασία Ψυχογυιού, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου “Χαραυγή” κ. Αντώνης Χριστοδούλου, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Ευβοίας κ. Βασίλης Λαγός, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων κ. Τάκης Ιωάννου και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων κ. Νίκος Κασσαβέτης


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background