Συνάντηση του Θανάση Ζεμπίλη με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη για τα κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια της Εύβοιας

Written by on 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υφυπουργό, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κ. Σοφία Ζαχαράκη. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό που παρατηρούνται σε σχολεία της Εύβοιας και ιδιαίτερα στα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού. Είναι γεγονός ότι με την έναρξη της φετινής σχολικής περιόδου η γενική εικόνα στα σχολεία της Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας διεύθυνσης είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν ακόμα κάποιες ελλείψεις εκπαιδευτικών, για τις οποίες ο κ. Ζεμπίλης ενημέρωσε αναλυτικά την υφυπουργό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε βασικές ειδικότητες όπως είναι οι μαθηματικοί και οι φιλόλογοι.  Η κ. Ζαχαράκη άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα όσα της ανέφερε ο βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύθηκε να επιληφθεί του θέματος, έτσι ώστε να καλυφθούν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών, οι εναπομείνασες κενές θέσεις και να αποφευχθούν φαινόμενα προηγούμενων ετών, όταν τοποθετούνταν καθηγητές ακόμα και μετά το πέρας του πρώτου τετράμηνου της σχολικής περιόδου.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background