Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Σίμος Κεδίκογλου 

Written by on 11 Σεπτεμβρίου 2019

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού  Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου στα αιτήματα  της νέας Δημοτικής Αρχής Σκύρου, τα οποία έθεσε Σίμος Κεδίκογλου  κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Υπουργείο, στην οποία συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Σκύρου κ. Νίκος Μαυρίκος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Ευγενικός.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισαν τη δέσμευση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των χρεών και να εξασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. 

Επίσης, συζήτησαν το σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων  για το οποίο το εξετάζεται η εφαρμογή συγκεκριμένου μοντέλου που θα οδηγήσει στην  οριστική λύση του προβλήματος στους νησιωτικούς Δήμους καθώς όπως επισημάνθηκε το μείζον θέμα της αποκομιδής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. 

Τέλος, ικανοποιητική ήταν η απάντηση που έλαβαν αναφορικά με τις προτάσεις που θα υποβάλλει ο Δήμος Σκύρο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Φιλόδημος»  για την ένταξη των έργων της συντήρησης και των επιπλέον εργασιών στο γήπεδο ποδοσφαίρου και της αποπεράτωσης της κατασκευής κτιρίου που έγινε δωρεά στο Δήμο Σκύρου και μετά την παράδοση  θα λειτουργεί αποκλειστικά για το σκοπό της φιλοξενίας ιατρών.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background