Σπύρος Πνευματικός για 25η Μαρτίου: Θα νικήσουμε και αυτόν τον πόλεμο και θα βγούμε πιο δυνατοί

Written by on 25 Μαρτίου 2020

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, στέλνει μήνυμα ενότητας, για την 25η Μαρτίου, τονίζοντας ότι θα νικήσουμε και αυτόν τον πόλεμο και θα βγούμε πιο δυνατοί.

Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής, αισιοδοξίας και εθνικής ανάτασης. Αποτελεί μέρα σύμβολο για την ιστορική εξέλιξη του έθνους μας. Σηματοδοτεί την απόφαση του ελληνικού λαού να αποτινάξει τον ζυγό της οθωμανικής σκλαβιάς και να αποκτήσει την ελευθερία που του αξίζει. Μας θυμίζει την δύναμη και τη θέληση που έχει ο λαός μας στα δύσκολα.

Αυτή την δύναμη, την ενότητα, το αίσθημα της ατομικής αλλά και εθνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης, αυτήν τη θέληση χρειαζόμαστε σήμερα που η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει την χώρα μας, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα, να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, μιας νόσου με πολλά θύματα.

Θα νικήσουμε και αυτόν τον πόλεμο και θα βγούμε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί, αρκεί να μείνουμε ενωμένοι και πειθαρχημένοι με γνώμονα το κοινό καλό. Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή δύναμη.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background