Σίμος Κεδίκογλου: «Στόχος μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στην Εύβοια»

Written by on 19 Φεβρουαρίου 2020

Το θέμα της μετάβασης στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας συζήτησαν ο Σίμος Κεδίκογλου και ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον οποίο επισκέφθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά το θέμα της στελέχωσης για την κάλυψη των αναγκών για τη λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και του Αιμοδυναμικού Κέντρου στο νέο Νοσοκομείο επισημάνθηκε, ότι θα προκηρυχθούν 15 επιπλέον θέσεις ιατρικού προσωπικού από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί, με στόχο την βελτίωση των παροχών υγείας στους πολίτες.

Παράλληλα, ο βουλευτής έθεσε  και το θέμα της  όσο το δυνατόν ταχύτερης δημιουργίας Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στην Ιστιαία και την Κάρυστο, για το οποίο ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε, πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσει το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία και των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού σε Κέντρα Υγείας μέσω των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), ώστε να μπορεί να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες νεφροπαθείς και οι οικογένειές τους στη Βόρεια και Νότια Εύβοια.

Τέλος, συμφωνήθηκε να είναι σε  ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για την άμεση αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν και αφορούν στη μετάβαση στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background