Σίμος Κεδίκογλου: «Να ενταχθούν τα Φράγματα Ψαχνών κα Φέρε-Κάμπου στο Ταμείο Ανάκαμψης»

Written by on 5 Νοεμβρίου 2020

Την επίσπευση των διαδικασιών για την ένταξη δύο  σημαντικών αναπτυξιακών έργων, του Φράγματος των Ψαχνών και του Φέρε – Κάμπου, στο επενδυτικό πλάνο για το  Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου να είναι δυνατή η χρηματοδότησή τους, ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Πρόκειται-όπως επισημάνθηκε- για δύο σημαντικά έργα, που θα δώσουν ανάσα στον αγροτικό κόσμο, που θα επιλύσουν αρδευτικά προβλήματα, ενώ θα συμβάλλουν και  στην αντιμετώπιση των κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, μειώνοντας το υδατικό φορτίο όταν ο ποταμός «Λήλας» δέχεται μεγάλο όγκο νερού

Στο πλαίσιο των δηλώσεων και του πρωθυπουργού να εξεταστούν σημαντικές εκκρεμότητες του κυβερνητικού έργου σε ό, τι αφορά έργα υποδομής στην Εύβοια μετά και τις  πλημμύρες, που έπληξαν περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας και τους Δήμους Διρφύων –Μεσσαπίων και Χαλκίδας ο κ. Σκρέκας αποδέχτηκε την αναγκαιότητα  ολοκλήρωσης των έργων και της ένταξής τους στο Ταμείο Ανάκαμψης.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background