Σίμος Κεδίκογλου: «Η Υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Άμεσα θα υλοποιηθεί η πρόσληψη ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Χαλκίδας»

Written by on 9 Αυγούστου 2019

Τις διαδικασίες επίσπευσης για την ίδρυση Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στη Βόρεια και Νότια Εύβοια συζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη  κατά τη σημερινή συνάντησή τους, όπως και ζητήματα, που αφορούν στην επιτάχυνση προσλήψεων, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τη μετακίνηση νοσηλευτριών στο Κέντρο  Υγείας Ιστιαίας, καθώς για την πρόσληψη επικουρικών Νεφρολόγων για τη λειτουργία των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού. Επιπλέον, όπως δεσμεύθηκε ο Υφυπουργός, άμεσα θα υλοποιηθεί και η απόφαση προκήρυξης για την πρόσληψη των κενών οργανικών θέσεων  10 ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και ενός Καρδιολόγου στην Κύμη. 

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση για την πλήρωση των θέσεων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αφορά στις εξής ειδικότητες: Τρεις (3)  ιατροί Παθολογίας, δύο (2) Αναισθησιολογίας, ένας (1) Νευρολογίας, ένας (1) Ουρολογίας, ένας (1) Νεφρολογίας, ένας (1) Ψυχιατρικής και ένας  (1) Γαστρεντερολογίας. 

Επίσης, ο Σίμος Κεδίκογλου συζήτησε με τον Υφυπουργό και σειρά ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Εύβοια.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background