Πασχαλινές εκπλήξεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Φυλής

Written by on 23 Απριλίου 2021

Πασχαλινές εκπλήξεις περίμεναν τα μικρά των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Φυλής  κατά το διήμερο 21 και 22 Απριλίου.

 

Μετά από προετοιμασία ημερών ώστε να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του Covid – 19, τους γονείς τους,  που παρέλαβαν τα δώρα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, υποδέχθηκαν στον Παιδικό Σταθμ,  ο Πρόεδρος Δημήτρης Πουλιάσης και οι παιδαγωγοί.

Πασχαλινές εκπλήξεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Φυλής

Πασχαλινές εκπλήξεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Φυλής

Εκτός από τις ευφάνταστες λαμπάδες η έκπληξη για κάθε παιδί ξεχωριστά περιλάμβανε, πασχαλινό τσουρέκι, παιχνίδι, όμορφα χειροποίητα στολίδια που επιμελήθηκε το προσωπικό και φυσικά το κλασικό σοκολατένιο αυγό.

Η έκπληξη αφορούσε και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς ο Πρόεδρος πρόσφερε σε παιδαγωγούς και βοηθητικό προσωπικό, ένα εορταστικό  πακέτο με τσουρέκι, πασχαλινά αυγά και κουλούρια.

“Μπορεί και φέτος οι συνθήκες να είναι δύσκολες αλλά οι γιορτινές μέρες που έρχονται μας γεμίζουν αισιοδοξία. Η ευχή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού  όπως και η δική μου, είναι γρήγορα οι Παιδικοί Σταθμοί να γεμίσουν ξανά από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίγο μετά το Πάσχα. Ως τότε,  μένουμε ασφαλείς και αναμένουμε την Ανάσταση του Χριστού μας, με την ευχή του χρόνου να δώσουμε τα δώρα των παιδιών μας από κοντά και μετά από μια όμορφη γιορτή” τονίζει σχετικά,  ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Φυλής, Δημήτρης Πουλιάσης.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background