Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης σήμερα στους Αταίριαστους στον ΣΚΑΙ

Written by on 25 Φεβρουαρίου 2020

Στους Αταίριαστους ήταν καλεσμένος σήμερα ο Βουλευτής Νομού Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Εν ολίγοις μίλησε για τα εξής.

?Στην αρχή πίστευα ότι η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί με τη διαχείριση του προσφυγικού, λόγω της προεκλογικής ρητορικής της για να τραβήξει το ακροδεξιό κοινό, όμως, πλέον, πιστεύω ότι πρόκειται περί ανικανότητας.

?Δεν ήταν καθόλου τιμητική η εικόνα στη Μόρια ούτε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά οι 5.500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέχρι τον Ιούλιο του 2019, είναι πολύ λιγότεροι από τους 25.000 που βρίσκονται σήμερα.

?Πρέπει, άμεσα, να μεταφερθούν οι άνθρωποι από τα νησιά μας στην ενδοχώρα και να γίνουν ανοιχτές δομές που θα καλύπτουν τις βασικές ανάγκες διαβίωσής τους.

?Η ΝΔ αντιλαμβάνεται τον διάλογο με τους νησιώτες με όρους ΜΑΤ και βίας.?Στην αρχή πίστευα ότι η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί με τη διαχείριση του προσφυγικού, λόγω της προεκλογικής ρητορικής της για να τραβήξει το ακροδεξιό κοινό, όμως, πλέον, πιστεύω ότι πρόκειται περί ανικανότητας. ?Δεν ήταν καθόλου τιμητική η εικόνα στη Μόρια ούτε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά οι 5.500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέχρι τον Ιούλιο του 2019, είναι πολύ λιγότεροι από τους 25.000 που βρίσκονται σήμερα. ?Πρέπει, άμεσα, να μεταφερθούν οι άνθρωποι από τα νησιά μας στην ενδοχώρα και να γίνουν ανοιχτές δομές που θα καλύπτουν τις βασικές ανάγκες διαβίωσής τους.? Από τη σημερινή εκπομπή Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ#evia #ΣΥΡΙΖΑ #Προοδευτική_Συμμάχία

Gepostet von Μίλτος Χατζηγιαννάκης – Miltos Chatzigiannakis am Dienstag, 25. Februar 2020


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background