Νέο ΚΟΝΑ N Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα για το νέο SUV υψηλών επιδόσεων της Hyundai

Written by on 23 Απριλίου 2021

Την Παγκόσμια Πρεμιέρα του ολοκαίνουριου KONA N ανακοίνωσε η Hyundai Motor, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 στις 10.00πμ ώρα Ελλάδος κατά τη διάρκεια της Hyundai N Day, μιας διαδικτυακής παρουσίασης της υψηλών επιδόσεων μάρκας N της εταιρείας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο link : https://www.youtube.com/hyundainworldwide.

 

Το Νέο KONA N δεν αποτελεί μόνο την τελευταία προσθήκη στην γκάμα οχημάτων υψηλών επιδόσεων της Hyundai, αλλά είναι επίσης το πρώτο μοντέλο N με τύπο αμαξώματος SUV. Με έναν ισχυρό συνδυασμό ευελιξίας, επιτάχυνσης, σπιρτάδας και ικανότητας εντός πίστας, το KONA N μπορεί να αλλάξει αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι πελάτες από ένα SUV.

Το ολοκαίνουριο KONA N θα παρουσιάσει ο κ. Albert Biermann, President & Head του R&D Division του Hyundai Motor Group.

Νέο ΚΟΝΑ N Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα για το νέο SUV υψηλών επιδόσεων της Hyundai

Νέο ΚΟΝΑ N
Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα για το νέο SUV υψηλών επιδόσεων της Hyundai

Η εταιρεία στα πλαίσια της N Day θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία της μάρκας υψηλών επιδόσεων Ν, τα επερχόμενα μοντέλα Ν και τη μελλοντική της κατεύθυνση στα ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων. Η παρουσίαση αυτή θα γίνει από τον κ. Thomas Schemera, Executive Vice President & Head του Customer Experience Division.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το KONA N, ένα αληθινό Hot SUV με όλα τα Ν χαρακτηριστικά» δήλωσε ο κ. Till Wartenberg, Vice President & Head του N Brand Management & Motorsport Sub-Division της Hyundai Motor Company. «Με την πρώτη μας N Day, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ιστορία της μάρκας N, να μοιραστούμε το όραμά μας και να αλληλεπιδράσουμε περισσότερο με τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων».

 

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background