Μίλτος Χατζηγιαννάκης: “Η κυβέρνηση της ΝΔ καθιστά τη χώρα αποθήκη ρημαγμένων ψυχών”

Written by on 6 Μαρτίου 2020

H ομιλία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν Ευβοίας Μίλτου Χατζηγιαννάκη στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για το νομοσχέδιο “Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις”.

? Προσήλθαμε στον διάλογο με προτάσεις, τροπολογίες (44 συνολικά για 18 άρθρα) και διάθεση συνεννόησης, αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τη σημασία της στήριξής της.

? Με τον παρόν νομοσχέδιο ανησυχώ, όμως, πραγματικά για το μέλλον των ήδη υφιστάμενων αναπτυξιακών εταιρειών των ΟΤΑ, οι οποίες διαχειρίζονται προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν κρίσιμα για τις τοπικές κοινωνίες ζητήματα.

? Η κυβέρνηση της ΝΔ διαχειρίζεται το προσφυγικό, δυστυχώς, με επικοινωνιακούς όρους και με τις τροπολογίες που κατέθεσε υπάρχει ο κίνδυνος χιλιάδες άνθρωποι, που έχουν τελεσίδικα χαρακτηριστεί με βάση τις Διεθνείς Συνθήκες πρόσφυγες, να αφεθούν έρμαια, καθιστώντας την Ελλάδα αποθήκη ρημαγμένων ψυχών.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background