Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Αποφύγαμε και αποφεύγουμε την εύκολη αντιπολίτευση όμως η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας αγγίζει τα όρια του εμπαιγμού.

Written by on 31 Μαρτίου 2020

Σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Νομού Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης αναφέρετε στην αποφυγή της εύκολης αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ πρός την κυβέρνηση τόνισε όμως ότι η συμπεριφορά της κυβέρνησης προς το επιστημονικό προσωπικό της Ελλάδας αυτή τη χρονική περίοδο αγγίζει τα όρια του εμπαιγμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Βουλευτή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη στιγμή το μέγεθος και την κρισιμότητα του προβλήματος της πανδημίας του κορονοϊού, έκανε τη συνειδητή επιλογή να διαδραματίσει τον αντιπολιτευτικό του ρόλο με νηφαλιότητα και διάθεση συναίνεσης και συμβολής στην προσπάθεια προστασίας του υπέρτατου αγαθού της Δημόσιας Υγείας.

Αποφύγαμε και αποφεύγουμε την εύκολη αντιπολίτευση, όμως η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στο επιστημονικό δυναμικό της χώρας, δικηγόρους, μηχανικούς, οικονομολόγους, λογιστές, εκπαιδευτικούς και ερευνητές, αγγίζει τα όρια του εμπαιγμού.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background