Μίλτος Χατζηγιαννάκης-΄΄Αισθάνομαι ντροπή για το συμβάν στην παραλία της Χαλκίδας΄΄

Written by on 13 Ιουλίου 2019

Ο βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης καταδικάζει το συμβάν σε παραλία της Χαλκίδας  όπου φαίνεται να λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ξιφία, που βγήκε στα ανοιχτά για να γεννήσει.

Μίλτος Χατζηγιαννάκης-<<Αισθάνομαι ντροπή για το συμβάν στην παραλία της Χαλκίδας. Είναι κάτι το αδιανόητο να λιθοβολούν μέχρι θανάτου ξιφία, που βγήκε στα ανοιχτά για να γεννήσει.Και ξέρω καλά ότι εμείς στην Εύβοια είμαστε ακόμα πιο εξοργισμένοι. Κι αν δεν μπορούμε να αλλάξουν νοοτροπίες κάποιοι συμπολίτες μας και να ακολουθούν τους βασικούς κώδικες ανθρώπινης συμπεριφοράς, τουλάχιστον να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν συνείδηση σύγχρονου πολίτη.

Σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις, ας οργανωθούν δημιουργικά σεμινάρια για τους μαθητές που θα διδάσκονται τον σεβασμό και πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα και τα ψάρια. Και ας κάνουμε εμείς την αρχή από την Εύβοια.

Το ξέρω, το είδα από κοντά, το γνώρισα όλες αυτές τις μέρες στις περιοδείες. Στην Εύβοια είμαστε και μπορουμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι από τις εικόνες ντροπής που είδαμε.>>


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background