Μιχαήλ Βαρυτιμίδης: Να υψώσουμε την Ελληνική Σημαία σε κάθε σπίτι

Written by on 24 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας  Μιχαήλ Βαρυτιμίδης απευθύνει μήνυμα προς όλους τους πολίτες, για την αυριανή ημέρα της 25ης Μαρτίου.

 

Ημερομηνία που οι απανταχού Έλληνες εορτάζουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, σε ανάμνηση της αναγγελίας από τον Γαβριήλ προς την Παναγία ότι πρόκειται να γεννήσει τον Χριστό, και την ημέρα έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης κατά του Τουρκικού ζυγού το 1821.

Η Εκκλησία μας με την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Δοξολογία επί τη Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου , οι σχολικές επετειακές εκδηλώσεις ,η επιμνημόσυνη δέηση με τις καταθέσεις στεφάνων και τις παρελάσεις σκοπό έχουν να τιμήσουν με κάθε επισημότητα τα δύο σημαντικά γεγονότα για την Πατρίδα μας, διατηρώντας την πίστη μας , το φρόνιμα και το ηθικό των Ελλήνων.

Δυστυχώς φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών δεν θα κτυπήσουν οι καμπάνες των εκκλησιών , δεν θα υπάρξουν σχολικές επετειακές εκδηλώσεις , ούτε παρελάσεις.

Συνθηκών που μας δίνουν την δυνατότητα να διατηρήσουμε την πίστη μας και το ηθικό μας κάνοντας μία απλή κίνηση – την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας σε κάθε σπίτι – αποδίδοντας φόρο τιμής στους Προγόνους μας και τιμώντας τους στρατιωτικούς- ένστολους που υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος στα ανατολικά σύνορα μας , τους χιλιάδες γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό που δίνουν τον δικό τους αγώνα , εναντίων ενός αόρατου εχθρού, για το δικό μας καλό, με την βοήθεια της Υπερμάχου Στρατηγού.
Ίσως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε μένοντας στο σπίτι!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Με κάθε σεβασμό
Βαρυτιμίδης Επ. Μιχαήλ
Εφ. Τχης(ΔΒ)
Πρόεδρος ΣΕΑΝ Ευβοίας


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background