Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Χαλκιδέων

Written by on 31 Μαρτίου 2021

Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, σώζουμε μια ζωή» και με μεγάλη τη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, η εθελοντική αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, στην Αίθουσα Αριστοτέλης, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τη διάδοση του κορονοϊού.

Συνολικά συλλέχθηκαν 58 φιάλες αίματος, ενώ παράλληλα δόθηκαν και δείγματα αίματος από όσους πολίτες ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, αφού λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού, δεν επιτρέπεται η λήψη επιχρίσματος από το στόμα. Οι φιάλες παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να είναι διαθέσιμες σε περίπτωση ανάγκης συνανθρώπων μας.

«Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες που αποδέχτηκαν το κάλεσμά μας και αφιέρωσαν χρόνο για να προσέλθουν εδώ σήμερα και να δώσουν αίμα. Είναι πολύ σημαντικό που ακόμα και στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία, συνεχίζουμε να δείχνουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο. Στον Δήμο Χαλκιδέων προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη και σχεδιάζουμε συνεχώς αντίστοιχες δράσεις, γιατί πιστεύουμε ότι κανείς δεν είναι μόνος του κι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background