Λευτέρης Ραβιόλος: πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι που καταφέραμε να φτάσουμε εδώ, αλλά να μην καθυσηχαστούμε.

Written by on 3 Μαΐου 2020

Ένα νέο μήνυμα στέλνει ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος προς όλους τους πολίτες του Δήμου λέγοντας πως πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι που καταφέραμε να φτάσουμε εδώ, αλλά να μην καθυσηχαστούμε.

Όπως αναφέρει στο βίντεο: “Αγαπητοί μου συμπολίτες, η αυριανή ημέρα βρίσκει το δήμο Καρύστου με κανένα κρούσμα του αόρατου εχθρού του Κορονοϊού.

Το προηγούμενο δύσκολο διάστημα όλοι μας, όλοι εσείς με την ατομική σας υπευθυνότητα και συνέπεια καταφέραμε να αποκρούσουμε τον κίνδυνο και καταστήσαμε το δήμο μας, τον Δήμο Καρύστου, έναν ασφαλή τόπο. Και για αυτό πρέπει να είστε περήφανοι όλοι.

Κάναμε προσωπικές θυσίες, στερηθήκαμε προσωπικές μας ανάγκες, δεν ανταμώσαμε με αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά άξιζε, άξιζε τον κόπο.

Από αύριο μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα που το εγώ πρέπει και πάλι να συνεχίσει να δίνει την θέση του στο εμείς. Ο αόρατος εχθρός δεν εξαφανίστηκε, είναι εδώ και ο μόνος τρόπος είναι να τον εξαφανίσουμε είμαστε όλοι εμείς.

Για το λόγο αυτό σας ζητώ να εφαρμόσετε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να γίνουν από εδώ και πέρα στάση ζωή για να μείνουμε ασφαλείς. Ας αποδείξουμε σε όλους και στους εαυτούς μας ακόμη πως η μάχη που δώσαμε δεν ήταν ευκαιριακή και η νίκη είναι καθολική.”

Με υπευθυνότητα θα τα καταφέρουμε !#μένουμε_ασφαλείς#μένουμε_υπεύθυνοι

Gepostet von Lefteris Raviolos am Sonntag, 3. Mai 2020

 

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background