Κουλοχέρης: “Καμία ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ΔΗΚΑΔΙΜΕ στους επικεφαλείς των Παρατάξεων”

Written by on 19 Οκτωβρίου 2019

Στο δημοτικό συμβούλιο προχθές ο κύριος Κουλοχέρης έθεσε θέμα ότι η κυρία Μύταλα δεν ενημερώνει τους επικεφαλείς των παρατάξεων για δραστηριότητες της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, ενώ πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε τα πολιτικά το ΚΑΠΗ να κάνει εκδήλωση και δεν ενημέρωσε.

Η κυρία Μύταλα απάντησε ότι ο κύριος κουλοχέρης λέει ασύστολα ψέματα, ενώ ο κύριος κουλοχέρης ζήτησε να γραφτεί στα πρακτικά και δεν ήθελε την κυρία Μύταλα να δώσει απάντηση.

“Ζητάμε να ενημερωνόμαστε, για τις δρασεις που έχει ένα νομικό πρόσωπο που έχει ο δήμος. Ήρθε η κυρία Μύταλα στα πολιτικά και σε άλλες περιοχές. Καμία ενημέρωση στους συμβούλους, καμια ενημέρωση στο τοπικό συμβούλιο, Κλειστή ομάδα η ΔΗΚΑΔΙΜΕ λοιπόν.”Ανέφερε ο κύριος Κουλοχέρης.

Ενώ συνέχισε, “Διαβάζω προχτές, εγκαίνια για την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης για τα ΑΜΕΑ”, δεν διαφωνώ να γίνει, έχετε τηρήσει τις διαδικασίες; έχετε άδεια λειτουργίας; Τι είναι ο δήμος τσιφλίκι της Μύταλα και του Ψαθά;”

Η Κυρία Μύταλα αναστατωμένη αναρωτήθηκε αν θέλει να δημιουργήσει και άλλες εντυπώσεις ο κύριος Κουλοχέρης.

Στην συνέχεια απάντησε η κυρία Μύταλα, η οποία ανέφερε ” Έχω έρθει εκτός εαυτού, από πότε όταν γίνονται κάποιες δραστηριότητες για τα μέλη του ΚΑΠΗ γίνονται είτε γυμναστική είναι, είτε ομιλίες, οποιαδήποτε δραστηριότητες που είναι μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ, έχω καλέσει είναι εκδηλώσεις, τα ΚΑΠΗ είναι ανοιχτά για όλο τον κόσμο, είχαμε βάλει αφίσες δεν τις είδατε; Όταν λοιπόν έγινε εκδήλωση και είχαμε κάνει τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ που είναι υπόδειγμα ΚΑΠΗ και σας καλέσαμε σαν υποψήφιο γιατί δεν ήρθατε στα εγκαίνια και καθόσασταν σε άλλο καφενείο, γιατί κύριε Κουλοχέρη δεν πήρατε μια μέρα ένα κουτί γλυκά να πάτε να δείτε τα προβλήματα και να μου τα εκθέσετε παρα έρχεστε εδώ και με κατακρεουργείτε;”

Ενώ έκανε αναφορά και για τα ΑΜΕΑ που ανέφερε ο κύριος Κουλοχέρης λέγοντας ” Δικαιούνται οι πολίτες κάθε κατηγορίας να στεγάζονται εκεί, είχαμε μια προγραμματική σύμβαση με το νοσοκομείο εαν αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα θα συνεχίσουμε εκεί, έχω χαρτί από δικαστική απόφαση, έχω χαρτί από την περιφέρεια για να δημιουργηθεί αυτό το πράγμα.”

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background