Κωνσταντίνος Πριόνας, πλήρης εγκατάλειψη το γήπεδο στα Ψαχνά

Written by on 16 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ευβοίας, έκανε εχθές μια ανάρτηση όπου αναλύει αυτά που παρατήρησε κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο των Ψαχνών διαπιστώνοντας πλήρη εγκατάλειψη σε όλα τα αναγκαία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν με ασφάλεια όλοι οι χώροι του γηπέδου.

Σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 16:00 παρακολούθησα την προπόνηση των μικρών, της ακαδημίας του Ηρακλή Ψαχνών, όπου συμμετέχει ο εγγονός μου.

Δεν πίστευα στα μάτια μου σε μια βόλτα που έκανα σε όλους τους χώρους. ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, σε όλα τα αναγκαία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν με ασφάλεια όλοι οι χώροι του γηπέδου για να αθληθούν τα παιδιά μας. Κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, βοηθητικό γήπεδο, γήπεδο 5Χ5, στίβος, εξέδρα φιλάθλων, περιβάλλοντας χώρος, τουαλέτες, περίφραξη.

Σε όλα τα αυλάκια υδρορροών, στο γήπεδο 5Χ5, όπου προπονούνται παιδάκια από ηλικίας μόλις 5 ετών, λείπουν οι μεταλλικές σχάρες που σκεπάζουν τα αυλάκια. Εύχομαι να μην πέσει κάποιο παιδάκι μέσα και τότε θα είναι αργά για να ψάξουμε του υπεύθυνους, οι οποίοι θα είναι εύκολο να βρεθούνε.

Διάσπαρτα επικίνδυνα αντικείμενα, σκουπίδια σε όλους τους χώρους, ακάθαρτες τουαλέτες, βρώμικοι τοίχοι. Αυτός δε της περίφραξης του σταδίου δεν έχει ασπριστεί ποτέ.

Η περίφραξη του «γηπέδου μπάσκετ», κατεστραμμένη με το συρματόπλεγμα να έχει «κρεμάσει» και να είναι επικίνδυνο για τον καθένα μας.

Η εξέδρα με τα πλαστικά καθίσματα και οι δημοσιογραφικοί χώροι σε απαράδεκτη κατάσταση.
Ο υποτιθέμενος στίβος, έργο το οποίο θα έπρεπε με προτεραιότητα να είχε τελειοποιηθεί, ακατάλληλος και επικίνδυνος.

Ο μοναδικός χώρος άθλησης για τους νέους του τόπου μας εγκαταλειμμένος, χωρίς προσωπικό. Είναι τόσο δύσκολο να διατεθούν χρήματα από τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ για την ανάπλαση των χώρων του Σταδίου;

Μετά τα ανωτέρω, ερωτώ, με τέτοια προβλήματα και ελλείψεις, στο μοναδικό χώρο άθλησης που διαθέτει ο δήμος, πώς είναι δυνατό να κρατήσουμε τους νέους κοντά στον αθλητισμό της περιοχής μας;


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background