Καταγγελία αναγνώστριας – Καθενοί Εύβοιας: Το ζώο δεν τα κατάφερε…οταν φτάσαμε ήταν ήδη νεκρό…το σώμα ακόμη ζεστό…συγγνώμη ψυχή μου! [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Written by on 27 Απριλίου 2020

Σοκ προκαλούν οι εικόνες, που μας μετέφερε αναγνώστρια του eviathema.gr. Πρόκειται για ένα αδέσποτο ζώο το οποίο βρέθηκε στην περιοχή των Καθενών νεκρό σε άθλια κατάσταση. Όπως θα δείτε στις εικόνες οι οποίες προκαλούν μόνο θλίψη και αγανάκτηση το ζώο είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Εκτός των άλλων δήλωσε η αναγνώστρια ” Πόσο καιρό αυτή η ψυχή περιφερόταν ανάμεσά τους?πόσο πόνο,πόση αγωνιά, πόση απελπισία έχει νιώσει αυτό το πλάσμα;”

Διαβάστε το κείμενο της αναγνώστριας
Σήμερα κληθήκαμε να βοηθήσουμε ένα άρρωστο ζώο στην περιοχή των Καθενων, αυτό που αντικρίσαμε ομως,δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε.
Πόσο καιρό αυτή η ψυχή περιφερόταν ανάμεσά τους?πόσο πόνο,πόση αγωνιά, πόση απελπισία έχει νιώσει αυτό το πλάσμα;
Υπήρχε τρόπος να το βοηθήσετε έγκαιρα…αλλά ασχοληθήκατε μόνο όταν καταλάβατε ότι θα πεθάνει μπροστά στην αυλή σας ή στην πυλωτή σας και θα σας χαλάσει την αισθητική!Τώρα πως βρήκατε τον πρόεδρο σας και τον δήμαρχο?πως μάθατε για το πρόγραμμα που υπάρχει?
Ο Όμηρος είχε πει “μεταξύ των κάθε είδους όντων που περπατάνε και αναπνέουν εδω πανω στην γη,ο άνθρωπος ειναι ο πιο ελεεινός “…ιδού η επιβεβαιωση!!
Το ζώο δεν τα κατάφερε…όταν φτάσαμε ήταν ήδη νεκρό…το σώμα ακόμη ζεστο…συγγνωμη ψυχη μου!

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background