Η κορυφαία εκπαιδευτικός της Ευρώπης είναι από το Πολυδένδρι του Δήμου Ωρωπού

Written by on 22 Δεκεμβρίου 2020

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης εκ μέρους του Δήμου Ωρωπού συγχαίρει δημόσια τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου Aναστασία Κατσούγκρη για την τεράστια διεθνή επιτυχία που απέσπασε τιμώντας σε όλο τον πλανήτη το Πολυδένδρι Αττικής, τον Δήμο Ωρωπού και την Ελλάδα.
Η πολυβραβευμένη εκπαιδευτικός με το πλούσιο συγγραφικό έργο και την πολυετή εκπαιδευτική προσφορά στα σχολεία του Δήμου Ωρωπού και όχι μόνο, κατάφερε να διακριθεί μεταξύ εκατοντάδων εκλεκτών εκπαιδευτικών από 160 χώρες.
Επιλέχθηκε από την πολυεθνική εταιρεία BIC Global μεταξύ των 10 κορυφαίων εκπαιδευτικών από όλο τον πλανήτη για την προσφορά της με βάση το πλούσιο βιογραφικό της έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην γενική και ειδική  αγωγή.

Αναδείχτηκε κορυφαία εκπαιδευτικός για το 2020 όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Είναι τιμή για το Δήμο Ωρωπού και την εκπαιδευτική μας κοινότητα η παρουσία της Αναστασίας Κατσούγκρη. Έχει αφιερώσει 6 παραγωγικά χρόνια της καριέρα της στο Δημοτικό σχολείο Συκαμίνου αφήνοντας πλούσιο έργο. Τα 4 τελευταία χρόνια έχει μετατρέψει το σχολείο του Πολυδενδρίου σε ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης που οι ντόπιοι χαρακτηρίζουν το «Κολλέγιο του Πολυδενδρίου».
Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω των υγειονομικών μέτρων ο Δήμος Ωρωπού θα βραβεύσει την Αναστασία Κατσούγκρη (φωτογραφία), ενώ από κοινού θα παραστούν στην ειδική εκδήλωση απονομής της διάκρισης από την BIC Global και των επάθλων που την συνοδεύουν.

96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background