Γιώργος Ψαθάς: Το έχει βάλει σκοπό να ομορφύνει τον δήμο

Written by on 27 Απριλίου 2020

Το τελευταίο 1 μήνα έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, με τα συνεργεία του Δήμου να είναι επι ποδός καθημερινά καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας διάφορα μέρη του Δήμου.

Το θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων.

Τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς και ο Αντιδήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Δημήτρης Γιαννούτσος όσο και ο Πρόεδρος της ΤΚ Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής βρίσκονται σε κάθε μέρος που τα συνεργεία δουλεύουν ώστε να επιβλέπουν για να γίνουν όλα σωστά.

Σήμερα έγιναν τα εξής, στο τρίγωνο του Άγιου Βλάσση βάψιμο και κούρεμα των χορταριών, στην πλατεία Παπαναστασίου καθαρισμός από τον ΣΕΔΔΔ με εντολή του Σπύρου Ραπτάκη, στον Αγγελή Γοβιό καθαρισμός όλων των χορταριών, στο Κέντρο Υγείας και το Λύκειο καθαρισμός των δρόμων.

Καταγγελία αναγνώστριας – Καθενοί Εύβοιας: Το ζώο δεν τα κατάφερε…οταν φτάσαμε ήταν ήδη νεκρό…το σώμα ακόμη ζεστό…συγγνώμη ψυχή μου! [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ενώ αυτήν την ώρα βρίσκονται στον Παραποτάμιο και πραγματοποιούν επίσης καθαρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Ψαθάς: Εδώ και ένα μήνα , ο Δήμος συζητάει τα αιτήματα των παραγωγικών κλάδων και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσουμε τα πρώτα μέτρα για την ανακούφιση των τοπικών επιχειρήσεων

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Καίρια μέτρα ελάφρυνσης για τις πληγείσες επιχειρήσεις πρότεινε η Μείζων Αντιπολίτευση

Φάνης Σπανός: Ο Τουρισμός μας φέτος θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background