Γιώργος Ψαθάς: Tα ένδικα μέσα δεν ήταν ποτέ και ούτε είναι στη λογική μας.

Written by on 18 Ιανουαρίου 2020

Η αναφορά του αρμόδιου υπαλλήλου και υπεύθυνου επί των οικονομικών του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για τα χρέη των πολιτών απέναντι στο δήμο τα οποία φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ περίπου  μέχρι τώρα και εκκρεμούν από την εποχή του δήμου Ψαχνών, πυροδότησε την προχθεσινή συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο αρμόδιος υπάλληλος διευκρίνισε ότι τα 2.300.000 ευρώ περίπου από τα 4.000.000 είναι οφειλές επιχειρήσεων οι οποίες δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι σήμερα και ότι ένας τρόπος για να εισπραχθούν είναι τα ένδικα μέσα. Σε παρέμβαση της η κυρία Γκόγκου ρώτησε τον δήμαρχο τι γνώμη έχει για το θέμα αυτό.

Ο κύριος Ψαθάς ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ταιριάζει η λογική μας με την λογική των ένδικων μέσων,προσπαθούμε, είπε,να ενημερώνουμε τους πολίτες πόρτα πόρτα να κάνουν ρύθμιση των οφειλών τους είτε με τον τρόπο των 100 δόσεων είτε με άλλους τρόπους  αλλά ποτέ με ένδικους τρόπους γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες που τυχών αντιμετωπίζει ο κόσμος και θέλουμε να βοηθήσουμε  όπως και όσο μπορούμε.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background