«Φωτογραφία και Marketing, τα απόλυτα μέσα επιτυχίας κάθε επιχείρησης» μια βιωματική διαδραστική εσπερίδα στις 07/03

Written by on 25 Φεβρουαρίου 2020

Το Σάββατο 07 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Περιφερειακής ενότητας Ευβοίας, με ώρα έναρξης 17:30, η βιωματική διαδραστική εσπερίδα με θεματική «Φωτογραφία και Marketing, τα απόλυτα μέσα επιτυχίας κάθε επιχείρησης».

Οι ομιλητές Δημήτρης Τσινιάς, Μάνος Δασκαλάκης και Θοδωρής Νικολάου θα σας μεταφέρουν στον κόσμο της φωτογραφίας και του marketing, δείχνοντας σας πως μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την επικοινωνία σας με τον κόσμο της αγοράς.

Την εσπερίδα παρουσιάζει η Βένια Σαμπάνη και με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει δικτύωση και επικοινωνία στο φουαγιέ, καθώς και οι κληρώσεις των διαγωνισμών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εσπερίδα,  καθώς και συμμετοχή στον διαδικτυακό διαγωνισμό θα βρείτε στο https://www.dimitristsinias.com/esperida-fotografia-marketing-epixeirisi-2020/#more-about

Γιάννης Τζανής Χορηγός εσπερίδας «Φωτογραφία και Marketing, τα απόλυτα μέσα επιτυχίας κάθε επιχείρησης»

"Το Marketing και η εικόνα είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας μιας επιχείρησης" Σας περιμένουμε στην εσπερίδα Φωτογραφία & Marketing, τα μέσα επιτυχίας κάθε επιχείρησης Χορηγοί εκδήλωσης Giannis Tzanis Prof BarbaGianni Giannis Tzanis color expert

Gepostet von Dimitris Tsinias Photography am Montag, 24. Februar 2020


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background