Φάνης Σπανός: Τηλεδιάσκεψη σήμερα με τους υφυπουργούς οικονομικών

Written by on 28 Απριλίου 2020

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε σήμερα με τους υφυπουργούς οικονομικών ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για “να μοχλεύσει πόρους” όπως δήλωσε για επόμενες δημόσιες επενδύσεις.

Με τους Υφυπουργούς Οικονομικών κ Σκυλακάκη και Ανάπτυξης κ. Τσακίρη και τους συναδέλφους Περιφερειάρχες, επεξεργαζόμαστε τρόπους να μοχλεύσουμε πόρους. Κοινώς, να αντλήσουμε περισσότερα χρήματα για δημόσιες επενδύσεις.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Μεταφορών της ΕΝΠΕ, εισηγήθηκα το θέμα των Συμπράξεων Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 24.000 και πλέον ευρώ για την προβολή γενικής γραμματέως του υπουργείου προστασίας του πολίτη…σε “δημοσιογράφο Εύβοιας”

Οι ΣΔΙΤ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς, που παρά το γραφειοκρατικό τους βάρος, επιτρέπουν τη δημιουργία μεγάλων και σοβαρών υποδομών, χωρίς την άμεση δέσμευση δημοσίων πόρων. Ωστόσο, δεν προσφέρονται για όλα τα είδη και μεγέθη έργων. Γι’ αυτό, θεωρούμε πως μπορούν να λειτουργήσουν ως μια ενίσχυση, του βασικού μας εργαλείου, που είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων – Οι παραλίες του δήμου θα αποκτήσουν μπάρες προσβασημότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες

Αποκατάσταση σύνδεσης οδικού δικτύου που συνδέει Πήλι με Βλαχιά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Στρόπωνες: Ξεκινά η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background