ΕΥΒΟΙΑ: Σεκιουριτάς εντόπισε δύο εμπρηστές στην περιοχή της Ανθηδώνας

Written by on 22 Ιουλίου 2019

Στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκε περιοχή της Εύβοιας, αλλά ευτυχώς η παρατηρητικότητα 46χρονου σεκιουριτάέσωσε την περιοχή, αφού εντοπίστηκε ο εμπρηστικός μηχανισμός, με τον οποίο οι εμπρηστές είχαν σκοπό να βάλουν φωτιά.

Συγκεκριμένα, στις 8:30 περίπου το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου, σεκιουριτάς που εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης στους οικισμούς Σκροπονερίων και Βουλευτικών, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανθηδώνος, παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι, χωρίς διακριτικά και πινακίδες κυκλοφορίας, να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Ο 46χρονος σεκιουριτάς ειδοποίησε την Αστυνομίας, ενημερώνοντας ότι δύο άτομα που επέβαιναν στο φορτηγάκι τοποθέτησαν στο πρανές μία χάρτινη συσκευασία.

Μόλις αντιλήφθηκαν τον φύλακα, οι άγνωστοι έσπευσαν να εξαφανιστούν βιαστικά με το φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν, προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του συμβάντος κατέφθασαν σύντομα η Άμεση Δράση από τη Χαλκίδα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας.

Αστυνομικοί και Πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι μέσα στη συσκευασία υπήρχε ένα αντικουνουπικό σπιράλ (το γνωστό φιδάκι), στο οποίο είχαν προσαρτήσει με αυτοκόλλητη ταινία 4 σπίρτα και γύρω από αυτό ήταν εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, πιθανόν παραφινέλαιο και χαρτί υγείας!

Η Υπηρεσία της Πυροσβεστικής της Θήβας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης, που δείχνει ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού της περιοχής.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background