Ευχές με κουκλοθέατρο από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Καλάμου

Written by on 22 Δεκεμβρίου 2020

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού στον Κάλαμο του Δήμου Ωρωπού στην Περιφέρεια Αττικής μας στέλνουν τις ευχές τους μέσα από την Χριστουγεννιάτικη παράσταση που ετοίμασαν εν μέσω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων.
Υλοποίησαν με προθυμία και χαρά την ιδέα του προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, υπεύθυνου Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Βρεφονηπιακών σταθμών Μιχάλη Ντάση που πήρε σάρκα και οστά με την πρωτοβουλία της Γραμματέως του Δ.Σ. Ευαγγελία Σημαντήρη του συνόλου των παιδιών, των γονέων και των εκπαιδευτικών τους.
«Η ιδέα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της γιορτής – έκπληξη που διοργανώθηκε λίγες ημέρες πριν από την καραντίνα στον Παιδικό Σταθμό Αυλώνα στις αρχές Νοεμβρίου και η οποία εντός των ημερών θα προβληθεί σαν εργασία των παιδιών με την πρωτοβουλία και την καθοδήγηση των υπευθύνων του Παιδικού Σταθμού Αυλώνος. Ετσι σκεφτήκαμε να διευρύνουμε τις δράσεις σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς και υπήρξε τεράστια ανταπόκριση. Ως πρώτη δράση παρουσιάζουμε το κουκλοθέατρο από τον Παιδικό Σταθμό Καλάμου», είπε ο Μιχάλης Ντάσης.

Το βίντεο επιμελήθηκε εθελοντικά ο Θανάσης Σκούρας ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλους Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς που θα μας παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες τους εντός των ημερών.
Τα παιδιά μας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν πτοούνται από τούς σκληρούς περιορισμούς της καραντίνας. Μας στέλνουν τις ευχές τους με τον πλέον πρωτότυπο και δυναμικό τρόπο.
«Ο Δήμος Ωρωπού αγκαλιάζει και προβάλει την προσπάθεια των παιδιών μας που αποτελεί το πιο δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του τόπου μας», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background