Ευχές, δώρα και πασχαλινές λιχουδιές προσφέρουν στους μαθητές τους οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου

Written by on 26 Απριλίου 2021

Με δώρα και πασχαλινές κατασκευές και λιχουδιές εύχονται Καλό Πάσχα στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, ο Πρόεδρος Γιώργος Κούρκουλος και οι παιδαγωγοί τους.

Μπορεί οι Παιδικοί Σταθμοί να παραμένουν κλειστοί λόγω πανδημίας, ωστόσο η Διοίκηση και οι παιδαγωγοί φρόντισαν ώστε τα παιδιά να μην στερηθούν τουλάχιστον τα πασχαλινά δώρα τους, που με τόση χαρά παραλαμβάνουν κάθε χρόνο.

Έτσι, με φροντίδα και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, οι παιδαγωγοί ετοίμασαν ένα καλαθάκι με πασχαλινές κατασκευές που οι ίδιες δημιούργησαν για τους μαθητές τους, ενώ ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου προσφέρει στους μαθητές τσουρέκι, σοκολατένιο λαγουδάκι και το καθιερωμένο πλέον δώρο του σε κάθε παιδί.

Η παράδοση των δώρων στους γονείς ξεκίνησε σήμερα, Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου, από τον 1ο Παιδικό Σταθμό Ζεφυρίου, ενώ αύριο Μ. Τρίτη 27 Απριλίου θα παραδοθούν τα δώρα στον 2ο Παιδικό Σταθμό και την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου στον  Βρεφικό Σταθμό. Τα δώρα παραδίδονται σε κάθε γονέα ξεχωριστά, σε προγραμματισμένα ραντεβού, με όλα τα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κούρκουλος προσφέρει ένα πακέτο με τσουρέκι και πασχαλινά κουλούρια και στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών, παιδαγωγούς και διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

«Καθημερινά η σκέψη μας βρίσκεται στους μικρούς μαθητές μας που ευχόμαστε να υποδεχθούμε και πάλι σύντομα στους Παιδικούς μας Σταθμούς. Μέχρι τότε, ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως του Ιησού να λάμπει στις καρδιές όλων μας» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος κι εύχεται Καλό Πάσχα με υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία κι αγάπη.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background