Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Κύμης – Αλιβερίου: Πρόσκληση σε συνεδρίαση μέσω τηλεπαρουσίασης

Written by on 27 Μαρτίου 2020

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη μέσω πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr , από ώρα 12:00 μ.μ. έως 12:30 μ.μ. την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας δέσμευσης οδοστρώματος στην εταιρεία « Δομικά υλικά κατασκευαστική ΕΠΕ» στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΖΩΝΤΟΥ & ΛΕΩΦΟΡΟΥ Δ.Ε.Η.»

2. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο στην οδό Λεμπέση 33 στο Αλιβέρι, της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου στην κα Ρέτσα Ευανθία.

3. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην Κοινότητα Κονιστρών, του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου στην κα Αντωνίου Αγγελική.

4. Λήψη απόφασης περί κλαδέματος – κοπής δέντρων στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background