ΕΚΠΑ Ψαχνών: Δωρεά 30 προστατευτικών προσωπίδων στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας

Written by on 24 Απριλίου 2020

Δωρεά 30 προστατευτικών προσωπίδων στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας έκανε το ΕΚΠΑ Ψαχνών οι οποίες μετά από εντολή του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη προώθησαν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

ΕΚΠΑ Ψαχνών: Έκαναν δωρεά 20 3D προστατευτικές προσωπίδες στο ΚΥ Ψαχνών

Ευχαριστήριο δημοσίευσε σήμερα, ευχαριστώντας το ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα τον κ. Βασίλη Σταθόπουλο τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης αλλά και ο Ειδικός σύμβουλος του Δήμου Δημήτρης Χασιώτης του οποίου ο πρώτος ήταν καθηγητής.

Ευχαριστούμε το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών (ΕΧΤΥ) του Γενικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγκρότημα Ευρίπου στα Ψαχνά, για την κατασκευή και την ευγενική προσφορά προς το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, 30 (τριάντα) προστατευτικών προσωπίδων, τις οποίες προωθήσαμε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, στο νεοσύστατο σταθμό ΕΚΑΒ και στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή κ. Βασίλη Σταθόπουλο Διευθυντή του Εργαστηρίου, καθώς και τους ερευνητές συνεργάτες του, για την άμεση ανταπόκριση και εθελοντική υποστήριξη, αφιερώνοντας το χρόνο και την εφαρμογή της τεχνογνωσίας τους αφιλοκερδώς.
Η κίνηση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη στο ανθρωπιστικό όραμα του Εργαστηρίου και του Ιδρύματος, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.
Ευελπιστούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο και στο μέλλον.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background