Εδώ Ζούμε – Γιώργος Τσαπουρνιώτης: Τι είπε στον Σωτήρη Μπαρσάκη για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Written by on 6 Απριλίου 2020

Στην πρώτη εκπομπή εχθές του Σωτήρη Μπαρσάκη Εδώ Ζούμε, ήταν καλεσμένος ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας κύριος Γιώργος Τσαπουρνιώτης ο οποίος μίλησε και για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Βόρειο Εύβοια.

Είπε χαρακτηριστικά: “Πραγματικά ήταν μια δύσκολη μέρα, από το πρωί είχαμε έντονα φαινόμενα έως ακραία. Ειδικά το ανατολικό μέτωπο του δήμου ειδικά από την Βλαχειά έως τον Κοτσικιά έχει χτυπηθεί πάρα πολύ άσχημα. Υπάρχουν σοβαρές ζημιές, καταστροφές.

Ο Δήμος από τα ξημερώματα για να μην πω από την νύχτα είναι όλοι στο πόδι, όλοι συνεργάτες, εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι υπάλληλοι του δήμου είναι όλοι στο πόδι. Η περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα και μας εξόπλισε με χωματουργικά μηχανήματα. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στο χωριό Πύλι όπου κάναμε και εκκένωση σε κάποια σπίτια. “

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: “Με την άμεση επέμβαση που έγινε από χωματουργικά μηχανήματα καταφέραμε και σπάσαμε ένα ανάχωμα που υπήρχε και τα νερά κατευθήνθηκαν στην Θάλασσα. Όμως αυτή τη στιγμή συνεχίζονται τα φαινόμενα και η στάθμη των ποταμών έχει ανέβει δραματικά.

Περιμένουμε μια δύσκολη νύχτα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε επανάληψη του φαινομένου του Ζορμπά και όλες τις τραγικές συνέπειες που είχαμε. “


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background