Δημήτριος Γιαννούτσος: Πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορία έχω δείξει όλο αυτό το διάστημα που είναι σε αυτή τη θέση.

Written by on 13 Μαρτίου 2020

Πληροφοριακά στα όσα γράφονται κατά καιρούς ή βγάζοντας φωτογραφίες για κάποια κακώς κείμενα που δεν τα αντιληφθήκαμε αμέσως να δείξετε και καλά την αδιαφορία του Δήμου, θέλω λοιπόν να αναφέρω ότι όλα αυτά τα πληροφορούμαι, διότι δεν έχω και την καλύτερη επαφή με τα site και τα facebook και δεν με ενδιαφέρει αυτού του είδους πολιτική γιατί το θεωρώ ανούσιο και αρνητικό για τον Δήμο μας. Και δεν έχω τους δικούς μας και τους άλλους.

Πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορία έχω δείξει όλο αυτό το διάστημα που είναι σε αυτή τη θέση.
Έχω με όλους τους προέδρους του Δήμου μας άμεση επαφή καθημερινά και ενημερώνονται για την κάθε κίνηση που γίνεται και προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν. Προσπαθώ να γίνουν δουλειές για όλα τα χωριά. Σίγουρα όλα δεν μπορούν να γίνουν τέλεια, αλλά όπως γνωρίζετε η επάνδρωση του Δήμου μας σε εργατικό προσωπικό δεν είναι ανάλογο με την έκταση και τα πολλά χωριά του Δήμου μας.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους για την πραγματική προσπάθεια που κάνουν και την άψογη συνεργασία που έχουμε.
Το μόνο λοιπόν που γίνεται από την Δημοτική Αρχή κάθε άλλο παρά αδιαφορία δείχνει για όλα τα προβλήματα του Δήμου μας από το μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πρόβλημα. Ρίξτε ένα βλέμμα και στους παραπέρα Δήμους και θα καταλάβετε. Απλά κοιτάξτε πιο Δημιουργικά για να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα στον Δήμο μας.
Δημήτριος Γιαννούτσος
Αντιδήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων


Reader's opinions
  1. Kiki   On   13 Μαρτίου 2020 at 17:52

    Αυτός ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να έχει άποψη κ να μιλάει. Είναι ο πλέον άσχετος κ καταστροφικός ανηδεος κ αντιμετωπίζει τους δημότες σαν άτομα β κατηγορίας επειδή πολύ κακώς ο νυν δήμαρχος έπραξε ότι πιο λάθος θα μπορούσε να έχει κάνει για να βουλιάξει όλους τους δημότες που έχουν πραγματική ανάγκη επίλυσης δύσκολων κ χρόνιων προβλημάτων να τον τοποθετήσει στη θέση του αντιδημαρχου. Αν δεν κάνω λάθος η αρμοδιότητα του ήταν να μαζεύει τα αδέσποτα των ψάχνων απορώ πως μεταπηδήσει κ ανέλαβε καίριες αρμοδιότητες. Ο δήμαρχος θα πρέπει να απολογηθεί γι αυτο. Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν κ τα sosial media με τα οποία ο κόσμος έχει κ άποψη κ μέσο για να την εκφράζει κ να κολλάει στον τοίχο τον κάθε ένα που νομίζει ότι επειδή κατέχει μια θέση εκ παρεδρομης μπορεί να επεμβαίνει κ να κρίνει τις τύχες των δημοτών. Ζητείται άμεση παραίτηση κ απομάκρυνση γενικώς από αυτά τα καθήκοντα που του δόθηκαν χατηρικως για τις εξυπηρετησεις ορισμενων.

  2. andreas   On   13 Μαρτίου 2020 at 20:30

    ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ως ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΣ…ΕΛΕΟΣ…ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist