Χαλκίδα: Ο Εισαγγελέας έστειλε στο ψυχιατρείο τον δημοτικό υπάλληλο που επιτέθηκε στον Παγώνη (ΦΩΤΟ)

Written by on 18 Ιουλίου 2019

Ένας μεσήλικας άνδρας που εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Τμήμα της Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας (15-07-2019) στο γραφείο του Χρήστου Παγώνη, -ο οποίος βρισκόταν μέσα εκείνη την στιγμή-, και άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του, βρίζοντας και απειλώντας τον απερχόμενο Δήμαρχο… 

Από τον θόρυβο και τις φωνές, μπήκαν στο γραφείο παρευρισκόμενοι υπάλληλοι του Δημαρχείου και προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Χρήστο Παγώνη, ο οποίος ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 50χρονος Θ.Π. , δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό και εκείνη την ημέρα ξέσπασε γιατί όπως έλεγε, ήθελε να μετακινηθεί σε υπηρεσία εκτός Χαλκίδας.

Μετά την σύλληψη του δόθηκε εντολή από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική των Αθηνών.

«Εδώ και χρόνια έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο. Χρήζει ιατρικής βοήθειας, ενώ δυστυχώς κατανάλωνε και ναρκωτικές ουσίες. Ελπίζω να βοηθηθεί αυτή τη φορά…», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, Χάρης Καραμάντουλας.


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background