ΑΥΛΩΝΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Καψόνι σε στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Written by on 30 Ιουλίου 2019

Απαράδεκτη συμπεριφορά στελέχους του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, στον Αυλώνα, καταγγέλλουν φαντάροι με επιστολή τους στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “Σπάρτακος”.

Στην επιστολή τους οι φαντάροι υποστηρίζουν ότι Αξιωματικός Υπηρεσίας καθυστέρησε την διαδικασία της μεσημβρινής αναφοράς, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- στις 14:45 ενώ το τραίνο -για όσους δικαιούνταν έξοδο- περνούσε στις 15:55.

«Τρέξτε τώρα μαλάκες να προλάβετε το τρένο», φέρεται να είπε στους φαντάρους το εν λόγω στέλεχος. Στην καταγγελία γίνεται ακόμη λόγος για ελλείψεις σε προϊόντα καθαριότητας, με αποτέλεσμα για την αγορά τους να επιβαρύνονται οι φαντάροι.

Αναλυτικά η καταγγελία όπως την δημοσιεύει το Δίκτυο Σπάρτακος:

«Είμαι Στρατιώτης (ΤΘ) και μας φέρανε υποτίθεται για εκπαίδευση. Αλλά τελειώνουμε την δεύτερη βδομάδα και έχουμε κάνει 2 μαθήματα! Όλες τις υπόλοιπες μέρες τις περνάμε κάνοντας αγγαρεία και βαρώντας υπηρεσίες.

ΑΥΔΜ να μας κρατάει επίτηδες στην αναφορά μέχρι τις 2:45 ενώ το τρένο περνάει στις 2:55 και λέγοντας τα εξής λόγια: «τρέξτε τώρα μαλάκ… να προλάβετε το τρένο»! Ενώ η απόσταση από την μονάδα μέχρι την πύλη είναι 25 λεπτά περπάτημα.

Αναφέραμε στις πρώτες μέρες στην αναφορά ότι δεν υπάρχουν καθαρίστηκα και υλικά για καθαριότητες με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να μην υπάρχουν. Ως τόσο όλα τα ΕΚΕ βρέθηκαν σε θέση να πάνε να τα αγοράσουν όλα από την τσέπη τους για να μην ζούμε μόνιμος μέσα στην μπίχλα!

Στελέχη να μην θέλουν να κάνουν την δουλεία τους, να μην δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που δέχονται από τους στρατιώτες. Τρέχοντας με την τσάντα και λέγοντας εγώ σχόλασα. Εκτός αυτού υπάρχουν και οι φαντάροι οι οποίοι βγαίνουν μονίμως ΕΥ για αστείους λόγους!

Και θέλω να υπενθυμίσω ήρθαμε για εκπαίδευση!! Κανένα Σαββατοκύριακο έπρεπε να κάνουμε υπηρεσίες και άμα!! Εξωφρενικές καταστάσεις! Άμα είναι έτσι να γυρίσουμε πίσω στις μονάδες μας να μην τρώνε και οι δικοί μας εμπλοκές!»


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background