Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι Αρχές για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια

Written by on 17 Αυγούστου 2019

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν κάνει αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους 3 βασικούς υπόπτους εμπρησμού στη μεγάλη πυρκαγιά στην Αγριλίτσα Εύβοιας τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ, αυτό συνέβη γιατί οι Αρχές, αφού είχαν σχηματίσει ένα προφίλ για τους εμπρηστές και έχοντας μιλήσει και λάβει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, προσπαθούν να εξακριβώσουν πού βρίσκονταν οι ύποπτοι την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι και οι 3 που ανακρίνονται, έχουν δηλώσει παρουσία σε άλλους χώρους την επίμαχη χρονική περίοδο, μάλιστα μακριά από τους χώρους διαμονής τους.

Βασικός ύποπτος παραμένει ο 33χρονος που πέρσι είχε κατηγορηθεί για 9 εμπρησμούς στην περιοχή και τελικά καταδικάστηκε για έναν και αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι βρισκόταν σε συγγενικό του σπίτι 25 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας του.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τα συγγενικά του πρόσωπα και προσπαθεί να τις αντιπαραβάλει με τις καταθέσεις άλλων κατοίκων, ψάχνοντας κενά και αντιφάσεις στα άλλοθι που παρουσιάζουν οι ύποπτοι


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background