Ανδρέας Φραντζής σε Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ: “Δεν είμαι σαν εσάς και δεν χαϊδεύω τα αυτιά κανενός.”

Written by on 5 Μαρτίου 2020

Ακολουθεί απάντηση του Ανδρέα Φραντζή, αντιδημάρχου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για τους σχολιασμούς του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρή σε δημοσιεύματα στο facebook.
Απερχόμενε πρόεδρε της ΔΗΜΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων της Νέας Δημοκρατίας. Χθές έγραφες όλη μέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που παίρνεις απαντήσεις σφαλιάρες από τους ίδιους τους πολίτες του δήμου μας που μας έκριναν στις δημοτικές εκλογές και μας κρίνουν καθημερινά, δεν παίρνεις χαμπάρι πάνω στην απέλπιδα προσπάθειά σου να φανείς λιγάκι μιας και είσαι άφαντος για τον τόπο σου σε όλη σου τη θητεία στην ΔΗΜΤΟ.
Συνεχίστε να βάζετε πολλές φατσούλες στις δημοσιεύσεις εσύ και η παρέα σου το πάτε καλά. Επιτίθεσαι στο αυτονόητο που είπα στο δημοτικό συμβούλιο προσπαθώντας με όποιο κόστος να ενεργοποιηθούν οι βουλευτές και να πιέσουν τόσο για τα τμήματα του ΕΚΠΑ όσο και για την ΛΑΡΚΟ.
Δυστυχώς για σένα και για κάποιους άλλους που αποτελείται μειοψηφία στο δήμο μας δεν είμαι σαν εσάς και δεν χαϊδεύω τα αυτιά κανενός. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να θίγει δημόσια, ονομαστικά και φωτογραφικά την προσωπικότητά μου και να ψεύδεται και να με συκοφαντεί θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου. Γι αυτό λοιπόν θα πάρεις σκληρές αληθινές απαντήσεις όπως σου αρμόζει.
Αναρωτιέμαι αν η επίθεση σου οφείλεται στην πολιτική χυλόπιτα που έριξα στον απεσταλμένο σου πριν λίγες εβδομάδες παρουσία 5 σοβαρών ανθρώπων από τα Ψαχνά, όταν μου ζήτησε να σε στηρίξω στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜΤΟ ή οφείλεται στο ότι κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές προεκλογικά, ήρθαν σε μένα στο σπίτι μου και μου ζήτησαν βοήθεια και σε έγραψαν εσένα ξέρεις πού.
Ίσως γιατί εσύ πήγες σε όλα τα πολιτικά γραφεία και έλεγες ότι θα τους στηρίξεις και δεν σε πήραν ποτέ κανείς στα σοβαρά. Γιατί πολύ απλά ούτε τον ίδιο σου τον αδερφό δεν μπόρεσες να στηρίξεις. Γιατί πολύ απλά πήρα τους διπλούς σταυρούς από τους συνολικούς του αδερφού σου μέσα στα Ψαχνά. Θες κι άλλο; Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να πάω σε κανένα πολιτικό γραφείο να ζητήσω για μένα οτιδήποτε, ούτε το έκανα ποτέ αυτό, γιατί την δουλειά μου την έχω και δεν περιμένω από κανέναν για μεροκάματο. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ποτέ δεν ζήτησα καμία θέση πουθενά αντιθέτως δύο υποψήφιοι βουλευτές προεκλογικά μου ζήτησαν να τους βοηθήσω και να με πάρουν στο πολιτικά τους γραφεία με την πρόφαση της προσωπικής ασφάλειας σαν αστυνομικός που είμαι. Η απάντησή μου ήταν αρνητική διότι από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τον δήμο μας και οι δημότες μας με εξέλεξαν 2ο Δημοτικό σύμβουλο με 985 σταυρούς, θα δώσω τη μάχη γι αυτούς μέχρι τελικής πτώσεως.
Ίσως όμως και να στεναχωρήθηκες που δεν σου πρότειναν να πας εσύ σε κάποιο πολιτικό γραφείο. Μη νιώθεις μειονεκτικά, κάποια στιγμή μπορεί να το πετύχεις. Αλήθεια, τώρα θυμήθηκες την κομματική σου ταυτότητα που κατέβηκα υποψήφιος με ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Ψαθά που δεν έχει κανένα χρίσμα;; Όταν ο δήμαρχος ήταν με χρίσμα και τον υποστήριξες δεν ήσουν νεοδημοκράτης;; Ή μήπως ο πρώην δήμαρχος Μπαζώτης τότε δεν είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας;; Να χαρώ εγώ κομματάρχη που θέλει να μιλήσει για κομματικές ταυτότητες. Όσον αφορά τη θητεία μου στον υφυπουργό Μαυραγάνη χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι ο αστυνομικός της προσωπικής του φρουράς ήταν δεξί του χέρι οπότε αυτόματα καταλαβαίνεις ότι μου καταλογίζεις τις χρηματοδοτήσεις για τα έργα που πήρε ο δήμος μας, και ο Ψαθάς ως δήμαρχος αναγνώρισε τη συμβολή του Μαυραγάνη.
Επίσης όπως καταλαβαίνω, μου καταλογίζεις και τις φτωχές οικογένειες στο δήμο μας που βοηθήθηκαν να βρουν δουλειά αλλά και πολλές άλλες κοινωνικές εξυπηρετήσεις που εσύ αποκαλείς ρουσφέτια. Εδώ θέλω να τονίσω ότι τότε δεν είχα κανένα θεσμικό ρόλο όπως σήμερα που είμαι δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Αλήθεια εσύ βοήθησες ποτέ κανέναν άνθρωπο χωρίς να είσαι τίποτα;; Όσο για το ΕΚΠΑ εσύ ο ίδιος βάζεις αυτογκόλ με την ίδια σου την ανακοίνωση και γράφεις ότι επαναξιολογούνται καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε προβεί στην αξιολόγησή τους… το επαναξιολογούνται τι σημαίνει;; γλώσσα λανθάνουσα…
Όταν ο πρύτανης του ΕΚΠΑ λέει αξιολογήστε μας δεν έχουμε πρόβλημα ήμαστε σε όλα έτοιμοι, εσύ με τι γνώσεις λες ότι έχουν πρόβλημα τα τμήματα;;;ή μήπως δεν άρεσε στην Λαμία, που τα τμήματα του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά, είχαν ως στόχο την σύνδεσή τους με την τοπική οικονομία και ανάπτυξη;; Επειδή όμως αν συνεχίσω θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία μαζί σου καθώς η πολιτική σου αντίληψη φτάνει μέχρι τον Κολοβρέχτη και όχι παραπέρα, αν θες κι άλλο σε περιμένω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να πάρεις οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Είσαι λίγος για ΔΗΜΤΟ κυβερνητικού κόμματος.
Ένα μάθημα ζωής που πρέπει να καταλάβεις, είναι ότι πάνω από όλους και από όλα δεν είναι η κομματική ταυτότητα, αλλά το καλό του τόπου μας που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να μου καταλογίσετε είναι ότι είμαι τοπικιστής.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
Αντιδήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background