Αγώνας: ΑΠΣ Σταυρού – ΑΠΟ Καστέλας 1-5 (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Written by on 22 Φεβρουαρίου 2020

Διαιτητές: Κασομούλης, Σέρρας, Αργύρης

ΑΠΣ Σταυρού: (Σταθαράς) Φλώκος, Βότσης, Οσμάνι, Μάντεσης, Λέκκας, Ρούσσος, Κατσούλης, Βογιατζής, Ξυνογαλάς, Καπετάνιος, Τζαμίχας, Ξύγκης, Καραγκούνης, Σπανός, Μαρίνος

ΑΠΟ Καστέλας: (Σπυρόπουλος) Μώρος, Μπέκος, Αρχοντούλης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κουβούσης, Παπαδόπουλος Γ, Γούσιας, Τριανταφύλλου, Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης, Καλυβίτης, Λεοντής, Σιαράπης, Τσοκάνης

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΑΠΣ Σταυρού εναντίον του ΑΠΟ Καστέλας στο γήπεδο της Τριάδας. Το αποτέλεσμα ήρθε 1 – 5.

Ο Αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος καθώς στο 35′ λεπτό ο διαιτητής Κασομούλης τον διέκοψε λόγο έντονου χαλαζιού ενώ λίγα λεπτά αργότερα συνεχίστηκε με την προϋπόθεση ότι αν συνεχιζόταν ο αγώνας θα σταματούσε.

Το γήπεδο ήταν ιδιαίτερα βαρύ και κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου δυσκόλεψε αρκετά τους παίχτες.

Τα πρώτα 2 γκολ υπερ της Καστέλας εκτελέστηκαν από τον Ντεγιάννη, ακολουθησε μια εξαιρετική εκτέλεση από τον Β. Γούσια Κάνοντας το 1-3 ενώ εντυπωσιακό ήταν το γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο στο 43′ που έκανε το 1-4 του Α. Γραμματικόγιαννη ο οποίος γενικά είχε εξαιρετική απόδοση σε όλον τον αγώνα, ενώ μετά από λίγα λεπτά σκοράρει ο αρχηγός της ομάδας Λ. Παυλίδης και κάνει το 1-4.

Σε όλο το παιχνίδι γενικά ο ΑΠΣ Σταυρού ήταν εξαιρετικά αδύναμος βέβαια υπήρξαν εμφανίσεις που ξεχώρισαν όπως του Μάντεση και του Καπετάνιου.

Δείτε την δήλωση που μας έκανε ο Παυλίδης αρχηγός της Καστέλας 


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background