Το Επιμελητήριο Ευβοίας ιδρύει παράρτημα στην Κύμη

Written by on 2 Ιουνίου 2020

ΗΠρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου βρέθηκε στην Κύμη όπου συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου προκειμένου να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ίδρυση   Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Κύμη. 

Κατά την συνάντηση τους εξετάστηκαν και δρομολογήθηκαν όλα τα σχετικά οργανωτικά θέματα για την λειτουργία του Παρατήματος. Το Παράρτημα του Επιμελητηρίου θα στεγάζεται σε αίθουσα του ισογείου χώρου του δημαρχείου και θα εξυπηρετεί με τρόπο άμεσο και μέσω υπαλλήλου που θα παραχωρήσει ο Δήμος, τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής,διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους και παρέχοντας τους κάθε ενημέρωση. Σκοπός της συνεργασίας και της πρωτοβουλίας να συνδράμει τόσο της προσπάθειας που καταβάλει το Επιμελητήριο για την ενίσχυση της περιφερειακής δομής του στην περιοχή με σκοπό την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, όσο και στην προσπάθεια του Δήμου για την ποιοτικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Εντός δέκα ημερών θα ξεκινήσει να λειτουργεί, για πρώτη φορά, Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Κύμη. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του οριοθετήθηκε σε σημερινή συνάντηση της Προέδρου του Φορέα κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, στο δημαρχείο στην Κύμη. 

Η κα Αγιοστρατίτη συναντήθηκε και με τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Θαλασσινό και την Ταμία κα Μαρία Ντοβίνου.

Πηγή  eviathema.gr


96,5 fm

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Χαλκίδας

Current track

Title

Artist

Background